Norges mest populære idretter for betting

Norge er et idrettsland med stor lidenskap og mange dyktige idrettsutøvere. Casper Ruud i tennis har spilt i Grand Slam-finaler, Erling Haaland er en av verdens beste fotballspillere, og Norge har flest gull i vinter-OL av alle nasjoner. Dette har også konsekvenser for betting, ettersom det finnes mange odds å oppdage hos norske bookmakere. Derfor skal vi se nærmere på hvilke idretter som er best for betting i Norge.

Fotball er nummer 1

Ingen sport er større enn fotball i Norge når det gjelder antall seere. Premier League er ligaen som tiltrekker seg mest når det gjelder betting. Derfor finnes det hundrevis av markeder tilgjengelig på hver kamp. Norske bookmakere følger også de norske stjernene ekstra mye, og det handler selvfølgelig mest om Erling Haaland og Martin Ødegaard.

Erling Haaland vant trippelen med Manchester City sin første sesong da han ledet laget til seier i FA-cupen, Champions League og Premier League. Men Martin Ødegaard er også en stjerne som bookmakere har øye på. Han er lagkaptein for Arsenal som er på vei tilbake til toppen. Det betyr at Norge har to av Premier Leagues absolutt største stjerner.

Fotballen har flest oddsmarkeder også. Det handler ikke bare om Premier League, men det finnes mye å oppdage på Eliteserien, Norges innenlandske liga. Her kjemper Bodø/Glimt, Brann og Molde om gullet for å kunne titulere seg som norske mestere og dermed også kvalifisere seg til Champions League.

Tennis er populært i Norge akkurat nå

Tennis har ingen historisk tilknytning til Norge, men takket være Casper Ruud har dette endret seg dramatisk. På bettingsider.me finnes det massevis av informasjon om tennisbetting og om Casper Ruud. 25-åringen har vært i finalen i French Open og US Open, men dessverre tapt alle finalene han har deltatt i.

Den tidligere verdenseneren fortsetter å jakte sin første Grand Slam-tittel, og det er ikke umulig at han lykkes snart. Dette til tross for steinhard konkurranse fra både nye og gamle stjerner. Men Ruud, som trenes av far Christian Ruud, har vist at han er i toppen for å bli.

Hans fremgang merkes også hos norske spillselskaper som har stadig flere oddsmarkeder tilgjengelige på nordmannen. Du kan spille live, før hans kamper og langtidsspill på hvordan det vil gå for ham i de store turneringene.

Odds på vintersport

Den norske kjærligheten til vintersport er størst i verden. Ingen annen nasjon har hatt samme suksess i skisporene. Spesielt er det stor norsk dominans innen langrenn og skiskyting. Dette merkes også hos bookmakere som har mange odds på vintersport.

Du kan spille på massevis av vintersport hos norske bookmakere. Legg spill på verdenscupen, VM og selvfølgelig OL. Når det er tid for OL, er det enormt mange odds tilgjengelige som hever spillopplevelsen betydelig. Det betyr at du har mye spillglede å ta del i på vintersport. Følg de norske stjernene i jakten på nye gullmedaljer og oppdag spenningen hos spillselskap.

Flere norske spillselskaper har også live stream som gjør at du kan se på vintersport helt gratis. Det gir en virkelig flott opplevelse for deg som spiller.