Klinik AK: Her får du de herligste fotbehandlinger

De fleste nettbutikker tilbyr i dag ulike former for levering. En favoritt blant mange i dag er levering til en pakkebutikk, hvor du selv henter bestillingen når det er tid til det. Leveringstypen er derfor svært uproblematisk, og i mange tilfeller til og med den billigste fraktmetoden.

Leveringshastigheten er usedvanlig avgjørende dersom du trenger produktet innen kort tid, og derfor er det helt essensielt at vi dobbeltsjekker forventet leveringstid for det aktuelle produktet.

Ganske mange nettbutikker gir levering etter en enkelt virkedag for et stort antall av sine produkter, men vær oppmerksom på at dette er beregnet på grunnlag av at bestillingen er lagt inn tidligere enn et fast tidspunkt, så at de har utsikter til å kunne få varene sendt før pakkepersonalet har fri.

Mange nettbutikker tilbyr portofri levering, men vanligvis er det nødvendig å betale for en nøyaktig sum. Alternativt bør du ta den billigste formen for frakt, som ofte – uansett om du er i nærheten av Køge, Hillerød eller Hørning – er å få transportøren til å levere varene til et utleveringssted.

Mange nettbutikker annonserer med dag-til-dag frakt

I dag er det ganske hensiktsmessig for forbrukere å finne de beste prisene i ulike nettbutikker og med det motivet har flere nettbutikker fant det uunngåelig å øke prisene på mange av varene deres – for juniorer, og også for damer og herrer – drastisk, og til og med noen ganger tilby gratis frakt.

På den annen side kan det fortsatt være lønnsomt å sjekke individuelle internettselskaper for rabattkoder før du gjennomfører kjøpet, slik at du er sikker på å få den billigste prisen.

Vi slår generelt et slag for transaksjoner med kort eller betalinger med mobiltelefonen. Som et alternativ kan du bruke et avbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, forutsatt at du tar sikte på å betale prisen i flere rater.

Før noen handler i en nettbutikk bør du i prinsippet se på nettbutikkens vilkår, men det er som regel lite spennende.

Et annet alternativ kan derfor være å se nærmere på om nettbutikken er medlem av e-merkeordningen, som skal være en forsikring om at nettbutikken godtar den offisielle danske lovgivningen, og at nettbutikken virksomheten blir jevnlig inspisert av sakkyndige som har innsikt i forholdene i området. I tillegg gir det deg sjansen til å hjelpe om du støter på problemer i forbindelse med kjøpet.

Videre anbefales det at du er kunnskapsrik om de grunnleggende forholdene som kan påvirke transaksjonen, for eksempel byttepolitikken virksomheten sørger for. På samme måte er det her avgjørende at du alltid oppbevarer kvitteringsmailen din, slik at du senere kan bevise bestillingen din, uansett om du er ute etter en vare til gutt eller jente.

Den mest prisbevisste fraktmetoden

Trustpilot gir deg stort sett ønskelige sjanser til å vurdere observasjonene til flere tidligere kjøpere og det anbefales derfor at du følger nettbutikkens vurderinger før du handler .

Facebook gir deg på samme måte en rekke ærlige metoder for å få et inntrykk av nettbutikkens kundefokus. I tillegg til det ser man faktisk e-handel som gir kundene mulighet til å skrive ned en vurdering av bestillingsprosessen, som også må brukes for å få et inntrykk av tidligere kunders opplevelser.

Nettstedet vårt er reklamefinansiert. Vi har faste samarbeid med en gruppe nettbutikker siden vi markedsfører bedriftenes varer, og innhenter betaling dersom en av våre brukere realiserer en transaksjon.

Informasjon om varer og e-butikker oppdateres ofte, men vi kan ikke holdes ansvarlige for rettelser som kan ha blitt gjort etter at vi sist oppdaterte informasjonen vår.