Velkommen til Zafran Restaurant i Oslo

Zafran Restaurant i Oslo er et autentisk indisk spisested som tilbyr en smaksopplevelse utenom det vanlige. Enten du er en ivrig fan av indisk mat eller bare ønsker å prøve noe nytt, er Zafran Restaurant det perfekte stedet for deg. Med sin koselige atmosfære og en bred meny med deilige retter, vil du garantert bli overrasket over de fantastiske smakene som venter deg.

Hva skiller Zafran Restaurant fra andre indiske spisesteder?

Zafran Restaurant skiller seg ut fra andre indiske spisesteder på flere måter. Først og fremst fokuserer de på å bruke ferske, kvalitetsingredienser i alle sine retter. Dette sikrer et høyt nivå av autentisitet og smak i maten de serverer. I tillegg tilbyr de et bredt utvalg av vegetariske og veganske alternativer for de som foretrekker det.

Matopplevelsen ved Zafran Restaurant

Ved Zafran Restaurant får du en ekte indisk matopplevelse. Med erfarne kokker som er dedikerte til å lage mat med lidenskap og omtanke, vil hver rett du bestiller bli tilberedt med stor presisjon og kjærlighet. Uansett om du velger krydret tandoori, den klassiske butter chicken eller en aromatisk biryani, kan du være sikker på at kvaliteten på maten er i verdensklasse.

Det perfekte stedet for en hyggelig middag

Med sin koselige atmosfære og trendy interiør er Zafran Restaurant det perfekte stedet å nyte en hyggelig middag med venner eller familie. Restauranten har også et vennlig og imøtekommende personale som vil sørge for at du får en minneverdig opplevelse.

Åpningstider og beliggenhet

Zafran Restaurant holder åpent fra mandag til søndag fra kl. 17:00 til 22:00. Du finner oss på Adressegate 1, 0000 Oslo. Ta gjerne kontakt på telefonnummeret 12345678 for å reservere bord eller for ytterligere informasjon.

Bestill bord i dag

Er du klar til å oppleve autentisk indisk mat ved Zafran Restaurant? Bestill bord i dag og bli med på en smaksreise du sent vil glemme. Vi ser frem til å ønske deg velkommen!

Priser og betalingsalternativer

Retter Pris (NOK)
Butter Chicken 199
Tandoori Mixed Grill 229
Vegetable Biryani 159
Garlic Naan 49

Vi aksepterer betaling med kort, Vipps og kontanter.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor befinner Zafran Restaurant seg i Oslo?

Zafran Restaurant befinner seg i sentrum av Oslo, i nærheten av Karl Johan gate.

Hva slags mat serverer Zafran Restaurant?

Zafran Restaurant serverer autentisk indisk mat med et moderne preg. Du kan forvente smaksrike retter inspirert av forskjellige regioner i India.

Er Zafran Restaurant egnet for vegetarianere?

Ja, Zafran Restaurant har et bredt utvalg av vegetarretter på menyen. Her kan vegetarianere nyte en rekke velsmakende matvarianter som er laget uten bruk av kjøtt eller fisk.

Har Zafran Restaurant også glutenfrie alternativer?

Absolutt, Zafran Restaurant tilbyr flere glutenfrie alternativer til de som har glutenintoleranse eller ønsker å unngå gluten i kosten. Du kan enkelt spørre betjeningen om anbefalinger.

Hva er spesialiteten til Zafran Restaurant?

Zafran Restaurant er kjent for sitt store utvalg av spennende tandooriretter. Disse rettene er tilberedt i en leirovn, noe som gir dem en unik smak og en saftig tekstur.

Er Zafran Restaurant egnet for større grupper eller arrangementer?

Ja, Zafran Restaurant har et romslig spisested som kan imøtekomme større grupper eller arrangementer. Det er en flott destinasjon for bursdagsselskaper, jubileer, eller firmafester.

Har Zafran Restaurant hjemlevering av mat?

Ja, Zafran Restaurant tilbyr hjemlevering av mat. Du kan enkelt bestille via deres nettside eller ved å ringe dem direkte.

Hva er åpningstidene til Zafran Restaurant?

Zafran Restaurant er åpent for lunsj og middag hver dag. Lunsjserveringen starter kl. 11:00 og middagsserveringen varer til kl. 22:00.

Har Zafran Restaurant en bar med alkoholservering?

Ja, Zafran Restaurant har en fullt utstyrt bar hvor du kan nyte et bredt utvalg av alkoholholdige drikkevarer. De tilbyr også spesiallagde cocktailer som passer perfekt til din indiske matopplevelse.

Hva er den anbefalte kleskoden på Zafran Restaurant?

Zafran Restaurant har en avslappet atmosfære, og det er ingen spesifikk kleskode. Du er velkommen til å kle deg komfortabelt, men også pynte deg om du ønsker det.

Artiklen Velkommen til Zafran Restaurant i Oslo har i gennemsnit fået 4.7 stjerner baseret på 16 anmeldelser