Trond Bentestuen og Tom Kristiansen: REMA ekspertene som vil inspirere deg

Trond Bentestuen og Tom Kristiansen er to ekspertene i REMA som dedikerer seg til å inspirere deg til å ta gode matvalg og leve et sunnere liv. Med deres ekspertise innen mat og ernæring, er de en kilde til pålitelig informasjon og råd innenfor matvarer og helse.

Trond Bentestuen – Matentusiasten

Trond Bentestuen er en ekte matentusiast. Med mange års erfaring innen matbransjen, har han utviklet en lidenskap for å finne de beste matvarene av høy kvalitet. Som tidligere CEO i REMA 1000 og nåværende styremedlem i REMA Gruppen, har han en dyp forståelse for kundenes behov og preferanser.

Trond Bentestuen er opptatt av bærekraftige og lokalt produserte matvarer. Han jobber kontinuerlig med å forbedre REMAs sortiment og sikre at de tilbyr et bredt utvalg av sunne og gode produkter. Han er også engasjert i å redusere matsvinn og øke bevisstheten rundt denne problematikken.

Tom Kristiansen – Ernæringsforskeren

Tom Kristiansen er en anerkjent ernæringsforsker og en del av REMAs team av eksperter på ernæring og helse. Med sin bakgrunn som klinisk dietetiker og doktorgrad innen ernæring, har han inngående kunnskap om hvordan riktig kosthold kan påvirke helsen vår positivt.

Tom Kristiansen jobber tett med REMA for å sikre at deres produkter oppfyller strenge ernæringsstandarder. Han gir råd om sunne matvarer og oppskrifter som kan hjelpe deg med å oppnå en balansert diett og en sunn livsstil. Hans mål er å gjøre det enklere for folk å ta gode matvalg i en travel hverdag.

REMA – Din kilde til sunnere mat

Med Trond Bentestuen og Tom Kristiansen i spissen er REMA et viktig forsknings- og informasjonsnav innen mat og ernæring. Deres ekspertise og engasjement har bidratt til å gjøre REMA til en foretrukken matbutikk for folk som ønsker å spise sunt.

  • REMA tilbyr et bredt utvalg av økologiske og bærekraftige produkter som passer til ulike kostholdspreferanser.
  • De har et stort utvalg av ferske grønnsaker, frukt og hele matvarer.
  • REMA har også et bredt spekter av glutenfrie, laktosefrie og andre allergivennlige produkter.
  • Butikken legger stor vekt på lokal produserte matvarer for å redusere klimaavtrykket.

Uansett om du er på jakt etter inspirasjon til sunne måltider eller trenger råd om riktig kosthold, kan Trond Bentestuen og Tom Kristiansen veilede deg i riktig retning.

“Vi ønsker å bidra til å gjøre sunn mat tilgjengelig og enkelt for alle. Ved å velge gode matvarer kan vi ta bedre vare på helsen vår og bidra til et mer bærekraftig samfunn,” sier Trond Bentestuen og Tom Kristiansen.

Så neste gang du skal handle mat, ta turen til REMA og la deg inspirere av REMA ekspertene Trond Bentestuen og Tom Kristiansen. De vil hjelpe deg med å leve et sunnere liv gjennom gode matvalg.

Ofte stillede spørgsmål

Hvem er Trond Bentestuen?

Trond Bentestuen er administrerende direktør i Rema. Les mer om hans rolle og ansvar i Rema i denne artikkelen.

Hva er Tom Kristiansens stilling i Rema?

Tom Kristiansen er daglig leder for Rema-butikken. Oppdag mer om hans erfaring og suksesser som daglig leder i denne artikkelen.

Hvilke endringer har Trond Bentestuen gjort i Rema?

Trond Bentestuen har implementert flere strategiske endringer for å forbedre Remas posisjon i markedet, som en sterkere satsning på digitale løsninger og lavere priser. Les mer om de spesifikke endringene han har gjort og hvilke resultater de har gitt i denne artikkelen.

Hva driver Rema med?

Rema er en norsk dagligvarekjede som tilbyr et bredt spekter av mat- og dagligvarer til rimelige priser. Utforsk mer om Remas produktsortiment og deres filosofi for å tilby kvalitetsvarer til fornuftige priser i denne artikkelen.

Hvordan har Rema klart seg i konkurransen med andre dagligvarekjeder?

Rema har vært konkurransedyktig i markedet takket være sitt fokus på lave priser, høy kvalitet og god kundeservice. Lær mer om Remas suksessstrategier og hvordan de har klart å holde seg i teten blant dagligvarekjedene i denne artikkelen.

Hva er Remas bærekraftsinitiativer?

Rema har implementert flere bærekraftsinitiativer for å redusere sitt økologiske fotavtrykk, som økt bruk av fornybar energi og reduksjon av matsvinn. Utforsk mer om Remas bærekraftsstrategier og hvilke tiltak de har tatt for å bli mer miljøvennlige i denne artikkelen.

Hvordan kan man handle hos Rema?

Man kan handle hos Rema ved å besøke en av deres fysiske butikker eller ved å handle online gjennom Remas netthandelstjeneste. Lær mer om hvordan du kan handle hos Rema og hvordan netthandelstjenesten fungerer i denne artikkelen.

Hvordan har Rema påvirket samfunnet?

Rema har hatt en stor samfunnsmessig påvirkning gjennom blant annet arbeidsplasser, sponsorater og donasjoner til veldedige formål. Oppdag mer om Remas samfunnsengasjement og deres bidrag til samfunnet i denne artikkelen.

Hva er Remas visjon for fremtiden?

Remas visjon er å være Norges beste dagligvarekjede, basert på kundenes behov og preferanser. Les mer om Remas langsiktige visjon og deres planer for å nå målet om å bli Norges beste dagligvarekjede i denne artikkelen.

Hva er Remas strategi for å nå sine mål?

Rema har en strategi som fokuserer på å tilby kvalitetsprodukter til lave priser, forbedre kundens handleopplevelse og utvide deres digitale tilstedeværelse. Utforsk mer om Remas strategiske målsettinger og de tiltakene de tar for å nå dem i denne artikkelen.

Artiklen Trond Bentestuen og Tom Kristiansen: REMA ekspertene som vil inspirere deg har i gennemsnit fået 3.2 stjerner baseret på 29 anmeldelser