Lønn xxl

Hvordan er det å jobbe hos XXL? Les vurderinger om bedriften

Anmeldelser fra ansatte ved XXL om kultur, lønn, fordeler, frynsegoder, arbeidsliv, administrasjon, arbeidssikkerhet, med mer.

noen som jobber hos xxl? åssen er lønna? – Foreldreforum

22. feb. 2014 — Stusser litt over er det ikke er helt opplagt at lønna som oppgis er før skatt. Det er jo det vedkommende tjener i måneden.

Fant 1.350 timer med ulønnet XXL-jobbing: «Jeg måtte sove i …

Fant 1.350 timer med ulønnet XXL-jobbing: «Jeg måtte sove i telt på varehuset» – E24

19. des. 2019 — XXL-granskerne beskriver ansatte som «måtte sove i telt på varehuset» og fikk sixpack med øl i stedet for lønn. Summen av ulønnet arbeid i …

XXL-granskerne beskriver ansatte som «måtte sove i telt på varehuset» og fikk sixpack med øl i stedet for lønn. Summen av ulønnet arbeid i sportskjeden utgjør 1.350 timer, ifølge styreleder Hugo Maurstad.

RE: Cheap bastards… | Finansavisen Forum

XXL-ansatte ble nektet lønn for jobbing på 1. mai – E24

8. okt. 2019 — Mens arbeiderbevegelsens internasjonale kampdag ble markert i Oslos gater, møtte XXL-ansatte opp for en dags ulønnet arbeid.

Mens arbeiderbevegelsens internasjonale kampdag ble markert i Oslos gater, møtte XXL-ansatte opp for en dags ulønnet arbeid.

Første tariffavtale i XXL – FriFagbevegelse

RE: Cheap bastards… | Finansavisen Forum

21. jan. 2021 — lønn. Hadde jeg hatt jobb i XXL ville jeg vurdert å sette inn en liten andel an lønnen i aksjer og således fått (potensielt) ekstra betalt om …

Hva tror folk? Ser vi 14-tallet på mandag kanskje eller kommer det bli verre når Erna og Bent hoster..

XXL ute i storm. Andre tidligere ansatte her inne?

Første tariffavtale i XXL | FriFagbevegelse

Jeg startet i 2012 og har ikke hatt tarifflønn før den ble justert etter at tariffavtalekravet kom, sier Lars Jakob Furunes. Flere avtaler i vente? Han håper nå …

Etter halvannet års arbeid og et meklingsmøte ble HK-klubben i sportskjeden XXL på Lade kronet med seier; tariffavtale.

Ledige stillinger – Lønn – Xxl | FINN Jobb

Mange av de ansatte er lavtlønte: Se hva toppene i varehandelen tjener | FriFagbevegelse

Fallskjerm: Ja. Om XXL sier om konsernsjefen, får han etterlønn i 18 måneder. Ikea Norge. Avgått administrerende direktør Clare Rodgers. Lønn: 2.172.000 kroner.

Fete lønninger, bonuser og aksjer. Her er det konsernlederne i noen av Norges største selskaper har forhandlet seg fram til.

4. aug. 2019 — Det var som å komme til himmelen med 100% fast stilling, tillegg, overtid og faglønn med en sjef som bygger deg opp å støtter enn å bryter deg …

Ledige stillinger – Lønn – Xxl | FINN Jobb

Du finner 0 ledige stillinger som/innen Lønn under Økonomi og regnskap som inneholder ordet “xxl” på FINN Jobb. Søk blant alle typer jobber i hele Norge!

Keywords: lønn xxl