Derfor må du investere i en klokke som kan byttes

En rekke nettbutikker tilbyr for tiden et stort utvalg av fraktløsninger. Noe av det mest brukte er for tiden å sende til en pakkebutikk, fordi det er ekstremt fleksibelt å kunne hente varene når du har mulighet. Løsningen er derfor ekstremt enkel, og ofte også den rimeligste leveringsmåten.

Du bør også bestemme deg for å bestille pakken for levering til hjemmeadressen din eller jobbadressen din. Transportmåten er ofte litt dyrere, men også usedvanlig lett tilgjengelig. Det mest prisbevisste leveringsalternativet vil imidlertid alltid vise seg å være å hente varene selv, noe som er betinget av at du er i nærheten av nettbutikkens adresse.

Flere internettselskap tilbyr levering neste virkedag på mange av butikkens varer, men ikke glem at det er avhengig av at bestillingen er gjennomført før fastsatt tid, slik at de har mulighet til å få varen delt ut på forhånd for at de logistikkansatte skal reise hjem.

Ulike former for frakt

I dag er det ganske overkommelig for kjøpere å finne de beste prisene på ulike internettselskaper og dermed har et stort antall nettbutikker funnet det uunngåelig å presse prisene på mange av deres produkter – for juniorer, og dessuten også for damer og herrer – kolossale, og til og med noen ganger lover gratis levering.

Det kan imidlertid fortsatt være en fordel å undersøke enkelte nettselskaper for tilbud før du fullfører bestillingen, slik at du ikke er i tvil om å få den rimeligste prisen.

Man skal imidlertid ikke undervurdere at i tilfelle en butikk tilbyr varene sine for salg til en pris som kan virke ekstremt tiltalende, så kan dette noen ganger være en indikasjon på en uærlig nettbutikk. Heldigvis er kortkjøp omfattet av en lov som beskytter kjøperen mot svindel med e-butikker.

Vi anbefaler kjøp med standard betalingskort eller betaling med mobiltelefon. Som et alternativ kan du benytte deg av et avbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, dersom du har tenkt å tilbakebetale regningen i fremtiden.

Før noen kjøper i en e-butikk, kan de de facto lese butikkens vilkår og betingelser, men dette er vanligvis en tidkrevende oppgave.

Et annet alternativ kan være å sjekke om nettbutikken er knyttet til e-merket, fordi det typisk er en indikasjon på at nettvirksomheten forsvarer de offisielle reglene, i tillegg til at e-forhandleren er undersøkes av advokater fra tid til annen som har mye erfaring med reglene. Du tilbys også muligheten til å gi en hånd med når du blir sjenert som følge av kjøpet.

Ekstremt enkelt for internettbrukere å finne de beste prisene

Trustpilot gir alltid ærlige sjanser til å gjøre deg kjent med forskjellige tidligere brukeres vurderinger, og det anbefales at du lærer mer om nettbutikkens anmeldelser før du handler.

Facebook tilbyr også virkelig utmerkede snarveier for å få et innblikk i e-handelskundefokuset. I tillegg finnes det til og med internettselskaper som lar folk registrere en vurdering av bedriftens tjeneste, som også bør brukes til å danne seg et inntrykk av tidligere kunders opplevelser.

Denne siden er finansiert av reklame. Vi samarbeider med en rekke internettsteder og viser selskapenes varer, og krever gebyr dersom en bruker fra vår nettside utfører en bestilling.

Orientering rundt tilbud og e-bedrifter støttes ofte, men vi forbeholder oss retten til justeringer som kan ha blitt realisert etter at vi sist oppdaterte informasjonen som ble brukt.