Bli sunn og deilig på samme tid

En rekke nettbaserte virksomheter tilbyr i dag et stort utvalg av fraktalternativer. En som for tiden er veldig populær er pakkebutikken, hvor det er enkelt for deg å hente pakken på et tidspunkt du ønsker. Frakttypen er derfor ganske problemfri, og typisk også det billigste alternativet for levering.

Du bør også vurdere å bestille pakken for levering til der du bor eller til din arbeidsplass. Metoden viser seg dessverre å være en smule dyrere, men også ganske smart. Det mest prisbevisste fraktalternativet kan ikke nektes at du henter bestillingen selv, men dette avhenger av at du bor i nærheten av nettselskapets adresse.

Et stort antall nettbutikker tilbyr levering neste dag på mange varenumre, men vær oppmerksom på at dette er avhengig av at du bestiller tidligere enn et fastsatt tidspunkt, slik at de trygt kan komme for å få bestillingen sendes før de logistikkansatte reiser hjem.

Noen enkeltstående nettbutikker tilbyr gratis levering, men i mange tilfeller gjelder dette kun hvis du kjøper for en bestemt pris. I tillegg kunne du velge den rimeligste leveringsformen, som ofte – uansett om du er i Hørsholm, Farum eller Skjern – er å få din ordre kjørt til et utleveringssted.

Superrimelig for forbrukere å sammenligne priser

Det er nå uvanlig enkelt for vanlige dødelige å sammenligne priser mellom forskjellige internettselskaper, og derfor har mange nettvirksomheter sett seg nødt til å kutte ned prisene på mange av varene deres – for jenter og gutter, og også for menn og kvinner – betydelig, og til og med noen ganger gir gratis levering.

På den annen side kan det noen ganger være fordelaktig å sjekke flere nettforhandlere for rabattkoder før du gjennomfører kjøpet, slik at du er sikker på å anta den billigste prisen.

Man må imidlertid være oppmerksom på at når en nettbutikk tilbyr et produkt for salg til en utsalgspris som er uvanlig beskjeden, så bør dette i noen tilfeller være en egenskap som viser en uredelig nettbutikk. Kortbetalinger er imidlertid inkludert av en enhet som støtter en mot svindel på nett.

Vi anbefaler generelt kortkjøp eller mobilbetaling. Som en annen løsning kan du bruke en avdragsordning som ViaBill, i tilfelle du foretrekker å tilbakebetale regningen i fremtiden.

Et signal om at nettforhandleren overholder de danske retningslinjene

Før folk bestiller fra en e-forhandler kan de normalt sette seg inn i nettbutikkens vilkår og betingelser, men dette er utvilsomt et tidkrevende prosessarbeid.

Et alternativ kan være å se nærmere på om nettselskapet er et e-label medlem, som skal være et symbol på at internettvirksomheten overholder gjeldende danske regler, i tillegg til at nettbutikk er ofte under tilsyn av advokater som forstår lovene på området. Dette gir deg mulighet til støtte dersom du får problemer i forbindelse med kjøpet.

Det er også nyttig at kunden er oppmerksom på de viktigste vedtektene som kan ha innvirkning på transaksjonen, for eksempel returretten virksomheten opererer med. I denne sammenheng er det også avgjørende at du til enhver tid lagrer e-postkvitteringen, slik at du alltid kan bevise bestillingen din, enten du handler jente eller gutt.

Sjekk om nettbutikken er e-merket

Trustpilot gir noen praktiske muligheter til å sjekke vurderingene til ulike tidligere forbrukere og derved anbefaler vi at du ser nærmere på nettbutikkens vurderinger før du fullfører handlen.

Facebook resulterer også i ganske gode metoder for å bli kjent med kundefokuset til nettvirksomheten. I tillegg finnes det en rekke internetttilbud som tilbyr folk å gi uttrykk for en anmeldelse av selskapets tjeneste, som også bør brukes til å fornemme kundenes tilfredshet.

Nettstedet er finansiert av reklame. Vi samarbeider med mange nettbutikker når vi presenterer produktene deres, og krever inn betaling når de besøkende vi videresender fullfører en bestilling.

Bli sunn og deilig på samme tid

Mange nettbutikker tilbyr for tiden et bredt utvalg av fraktalternativer. En favoritt nå er noen ganger avleveringspunkter, og da henter du rett og slett de nyinnkjøpte produktene akkurat når det passer inn i kalenderen din. Frakttypen er veldig smart, og ofte også den billigste fraktmetoden.

Leveringstiden kan være ganske sentral dersom vi skal bruke bestillingen umiddelbart, så til det formål er det helt avgjørende at vi ser estimert leveringsdato på den respektive varen.

Flere nettbutikker tilbyr levering på kun én virkedag på mange varenumre, men som tross alt er betinget av at bestillingen legges inn før et bestemt tidspunkt, tatt i betraktning at de har utsikter til å rekke å få de nye varene sortert før logistikkpersonalet har fire netter.

Noen nettselskaper garanterer fraktfritt frakt, men som regel gjelder dette kun hvis du kjøper for et nøyaktig beløp. I tillegg kan du ta den billigste leveringsformen, som ofte – uansett om du er i nærheten av Esbjerg, Ikast eller Støvring – vil få dem til å kjøre bestillingen til et leveringssted.

Levering til din leilighet eller hus eller til din jobbadresse

Det er ganske enkelt for kjøpere å sammenligne priser (via f.eks. PriceRunner) blant ulike e-forhandlere og dermed ha mange nettselskaper har blitt tvunget til å presse prisene på produktene – for barn, men også for kvinner og menn – kolossalt, og til og med noen ganger garantere levering uten betaling.

Derfor kan det fra tid til annen vise seg å være fordelaktig å inspisere ulike nettbutikker for rabattkoder før du fullfører handelen, slik at du er garantert å få den rimeligste prisen.

Generelt anbefaler vi å bestille med betalingskort eller MobilePay. Alternativt bør du benytte deg av en betalingsløsning fra f.eks. ViaBill, dersom du ønsker å dekke regningen over en lengre periode.

Før noen bestiller fra en nettbutikk, bør de av og til gå gjennom vilkårene og betingelsene, men dette er vanligvis ikke superinteressant.

Et enklere alternativ kan være å finne ut om nettbutikken er medlem av e-merkeordningen, siden det generelt sett er en indikator på at nettforhandleren oppfyller gjeldende danske regler, i tillegg til at Internett-virksomheten blir ofte sjekket av eksperter som har ekspertise innenfor retningslinjene. Dette er også en god mulighet til å bli hjulpet, så langt du blir utsatt for vanskeligheter som følge av din bestilling.

I tillegg er det nyttig å være forsiktig med de mest vitale retningslinjene som påvirker transaksjonen, for eksempel returretten e-selskapet bruker. På grunn av dette er det også viktig at du fortsatt lagrer bestillings-e-posten din, slik at du kan se kjøpet ditt når som helst, uansett om du kjøper en gave til en gutt eller jente.

En indikasjon på at nettbutikken opererer i samsvar med de danske lovene

Trustpilot gir alltid tilstrekkelige sjanser til å tolke tankene til en stor gruppe eksisterende forbrukere, og derfor anbefales det at du tolk nettbutikkens vurderinger før du handler.

Facebook fører også til virkelig gode løsninger for å få innsikt i e-butikkens troverdighet. I tillegg finnes det enkelte internettselskaper hvor kunder kan skrive ned en anmeldelse av kjøpet sitt, som også kan brukes til å ta stilling til kundetilfredshet.

Nettstedet er finansiert av reklame. Vi har samarbeid med ulike e-butikker i form av å vise selskapenes varer, og får et gebyr dersom en av våre brukere gjennomfører et kjøp.